Home
Even voorstellen
Mijn visie
Wat doe ik?
Mijn werkwijze
Curriculum
Projecten
Testimonials
Contact
Onderhoek

Tekstblok

 

 

Even voorstellen

Mijn naam is Gerda Welleweerd-Radstaak. Ik woon in Veessen, ben getrouwd en moeder van twee jongens. Sinds 1990 werk ik als organisatie­adviseur en trainer in en voor zorg­organisaties. Na 15 jaar ervaring bij diverse organisaties te hebben opgedaan, ben ik in 2006 mijn eigen onderneming gestart. Sinds 2009 ben ik Certified Management Consultant (CMC).

Mijn aandachts­gebieden zijn: bege­leiding van verander­processen, Duurzame Inzetbaarheid, kwaliteits­zorg en trainingen communi­catieve en coördinerende vaardigheden.

Naamkaartje

Mijn kernkwaliteiten
Ik ben empathisch, proactief, veerkrachtig en betrokken bij de dingen die ik doe. Betrouwbaarheid, doorzettings­vermogen en een groot verantwoordelijk­heidsgevoel zijn mijn persoonlijke pijlers.

Mijn vaardig­heden
Inspireren en motiveren. Luisteren, analyseren en structureren. Plannen en organi­seren, hoofdlijnen helder krijgen en bewaken. Met mijn helikopterview en door mijn ruime ervaring in diverse zorginstellingen leg ik verbindingen tussen organisatie- en samenwerkings­processen waar anderen in de organisatie die vaak niet (meer) zien. Ik maak ingewikkelde materie toegankelijk voor medewerkers in heldere en begrijpelijk taal. Tijdens het uitvoeren van elke opdracht, ongeacht de aard ervan, zorg ik ervoor dat iedereen enthousiast en geïnspireerd blijft.

Ik ben CMC-lid van de Orde voor Organisatiekundigen en - adviseurs (OOA) en van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en partner van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (www.NPDI.nl).