Luister! Je lichaam probeert je iets te vertellen

Zorg jij goed voor jezelf?

Leef je gezond, voel je je fit en energiek? Kan je goed ontspannen en ben je een blij en gelukkig mens? Doe je wat je echt leuk en zinvol vindt? Lukt het je om alle ballen in de lucht te houden? Kan je omgaan met alle eisen die je werk, je thuissituatie en je sociale leven met zich meebrengen?

 • Ja? Prima, houden zo!

 • Nee? Lees dan verder en kijk wat ik voor je kan doen

Hoe word je vitaler en gelukkiger?

Vitaliteit is meer dan gezonde voeding en beweging. Vitaal leven heeft ook te maken met bevlogen zijn, doen wat je echt wilt in een omgeving en met mensen waar je blij van wordt. Hoe je denkt en hoe je je voelt hebben invloed op wat je doet en andersom. Alles hangt met elkaar samen en er is niet één knop waaraan je kunt draaien. Als vitaliteitscoach werk ik daarom vanuit het levend model van Mark Leefstijl & Vitaliteit. Voor meer informatie over de unieke Mark aanpak, klik hier.

Ik help je je bewust te laten worden hoeveel je zelf kunt bijdragen aan je eigen geluk. Uitgangspunt is dat je daarin zelf de regie pakt. Ik wil je laten ervaren dat jij invloed kunt uitoefenen op jouw gezondheid en welbevinden op een manier die bij jou past.

Heb je een hulpvraag op fysiek vlak, bijvoorbeeld je wilt meer energie, betere concentratie of een gezond stabiel gewicht, dan zet ik de leefstijl- en voedingsanalyse in. Doel hiervan is naast het verzamelen van informatie ook het verkrijgen van inzicht en bewustwording van je huidige leefstijl. De analyse wordt afgerond met een advies op maat. Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem contact op, ik help je graag verder.

Wanneer kan ik je helpen?

 • Als je klachten ervaart, zoals teveel stress, moe zijn, hoofdpijn, overgewicht, piekeren, niet weten wat je wilt in werk, studie of privéleven, niet lekker in je vel zitten, last hebben van ‘mitsen en maren’.
 • Of als je wensen hebt, zoals gezonder willen leven, je fitter en vitaler voelen, een betere werk-privé balans, jezelf ontwik­kelen, meer ontspanning ervaren, weten wat je wilt en daarnaar handelen of leren grenzen stellen.
Gerda Welleweerd - leefstijl en vitaliteitscoach

Wat merk je hiervan?

 • Je voelt je energieker, blijer en vitaler.
 • Je kent en begrijpt jezelf beter.
 • Je bent je bewuster van je eigen gedrag, gedachten, gevoelens, fysieke signalen.
 • Je kan beter, gezonder en liefdevoller met jezelf en anderen omgaan.
 • Je ervaart meer balans in je leven, meer rust en minder stress.
 • Je maakt keuzes in werk en privé die bij jou passen.

Een coachtraject op maat

Elk mens is anders, elk probleem is anders en zo ook elk coachtraject. Het traject dat we afleggen wordt afgestemd op jouw behoeften. Voordat we starten bepalen we samen wat jouw uiteindelijke doel is en wat er nodig is om daar te komen. Om je een idee te geven wat een coachtraject in kan houden zie je hieronder een voorbeeld voor een gemiddeld traject. Met name het aantal coachsessies dat nodig is kan verschillen per persoon.

VOORBEELD GEMIDDELD COACHTRAJECT

 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
 • Integrale intake (1,5 uur)
 • Leefstijl & voedingsanalyse (1,5 uur)
 • 3-5 coachsessies (à 1,5 uur)
 • Evalueren en afronden of besluiten tot extra sessie(s)

Interesse?

Wil jij ook ervaren wat je kunt doen om je vitaler en gelukkiger te voelen? Wil je leren de juiste keuzes te maken en goed voor jezelf te zorgen? En wil je iemand die naar je luistert en je helpt bij het vinden van jouw antwoorden op (levens)vragen? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend kennismakings­gesprek of meer informatie over tarieven.

Wat klanten zeggen...

Marianne Degen

Coördinerend begeleider

Ik heb Gerda leren kennen als een integere coach. Haar rustige, respectvolle en open karakter zorgde ervoor dat er snel een verbinding en vertrouwensrelatie werd gelegd. Zij gaf mij het gevoel dat ze naast mij stond, maar dat ik wel de eigenaar was van mijn eigen leerproces. Gerda kan goed doorvragen, zodat je bij jezelf tot de ‘kern’ kan komen over wat je nu denkt, vindt of voelt. Voor mij heeft het veel betekend dat ze mijn gedachten kon kaderen, waardoor ik beter hoofd- en bijzaak van elkaar kan scheiden. Haar feedback is opbouwend, erg duidelijk en transparant. Wat ze zegt, zegt ze niet voor niets. Ze heeft mij verrassende invalshoeken laten zien. Voor mij heeft dit opgeleverd dat ik minder vanuit overtuigingen denk, me zekerder voel en mijn gedachten beter kan focussen.

Manon van Lent

Fysiotherapeut

Gerda heeft mij als coach geholpen met mijn wens om mijn perfectionisme te accepteren en hiermee te leren omgaan en om duidelijkheid te krijgen in het werk dat ik ambieer en waar ik energie van krijg. Het doet mij heel goed te weten wat ik nu wil en krijg er ook veel energie van om hiermee aan de slag te gaan! Ik heb Gerda ervaren als een heel toegankelijke en prettige gesprekspartner. Ze biedt een luisterend oor en is niet bang voor stiltes. Ze zoekt dit soms juist op om mij harder aan het denken te zetten. Ze creëert een luchtige sfeer in de gesprekken door te beginnen met een sociale babbel en door ook eigen herkenning en situaties passend bij het gespreksonderwerp te benoemen.

Charlotte Schoot Uiterkamp

Docent HBO-V

Ik ben een coachingstraject gestart omdat ik een zware periode had op mijn werk in deze coronatijd. Gerda heeft mij tijdens het coachingstraject weer in laten zien welke dingen mij energie geven en welke dingen mij energie kosten. Door haar open houding had ik snel een vertrouwd gevoel. Tijdens de gesprekken houdt ze een spiegel voor, stelt ze vragen en maakt ze gebruik van oefeningen. De gesprekken waren soms best confronterend, maar al met al zet het wel aan tot nadenken. Aan het eind het van traject is mijn energiebalans terug en heb ik het gevoel dat ik mijn regie terug heb.

AANBIEDING Leefstijl & voedingsanalyse

Tijdelijk een leefstijl- & voedingsanalyse van € 145,- voor € 99,- incl. btw.

Bel of mail me om een afspraak te maken.

Contactinformatie